Hoppa till sidans innehåll

Grappling


grappling aug2019

Vi tränar grappling för nybörjare och utgår från de absoluta grunderna. För att bli en bra grappler krävs en liten arsenal av anfallande och försvarande tekniker, och dessutom måste teknikerna regelbundet finslipas för att fungera. Därför innefattar våra pass alltid ett tekniskt block och ett sparringblock. Men det allra viktigaste är att vi har roligt tillsammans och att alla känner att de har lärt sig något vid passets slut.

För att träna med oss behöver du ha bekväma och flexibla träningskläder utan dragkedjor och fickor, och du måste vara hel och ren med kortklippta naglar. Ett enkelt tandskydd är bra att ha när vi sparras. Suspensoar är valfritt.

Instruktörer
Joel - Jag började med grappling genom Judo när jag var i mina tidiga tonår. Efter några år gick jag över till Brasiliansk Jiu Jitsu där jag tränade tills jag fick blått bälte, sedan började jag träna MMA och därefter gick jag helt över till No-Gi Grappling. Jag har tävlat i Judo och Brasiliansk Jiu Jitsu men främst i Submission Wrestling där jag deltagit i den avancerade klassen. Jag har dessutom gått tre matcher i amatör-mma varav jag vunnit två via submission och en via enhälligt domslut. 

 

Uppdaterad: 14 JUL 2019 14:36

Postadress:
Collective Effort IF - Budo & Kampsport
Malmö Livs box 101, Ystadsgatan 37
21444 Malmö

Besöksadress:
Vougts väg 14
21372 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: collectiveeffortmalm...

Se all info