Hoppa till sidans innehåll

Thaiboxning


thaiboxning2

Thaiboxning eller Muaythai som det också kallas är en kampsport som inkluderar slag, spark, knä och armbågstekniker. Till skillnad från till exempel kickboxing är även klinch, en form av stående brottning tillåtet.

Vi tränar barfota. Smycken bör tas bort och eventuella piercingar tejpas för att undvika skador. Utrustning finns att låna men det rekommenderas att du skaffar egen om du vill träna regelbundet. Sparring sker främst på separata tider och under avanceratpasset. Här behövs full utrustning med tandskydd och ev suspensoar för den som behöver. Moment av lättare sparring kan dock förekomma även på andra pass. För den som inte alls vill sparras finns alltid alternativ, prata med instruktören.

Vårt mål är att bli bättre tillsammans. Att skapa kollektivitet genom en kamratlig, inkluderande och icke-macho träningskultur. Även om det går alldeles utmärkt att tävla för Colletive Effort är vårt huvudmål inte att träna fram någon tävlingselit utan att kollektivt bidra till alla medlemmars individuella utveckling. Vi samarbetar med andra klubbar i allmänhet och med progressiva sådana i synnerhet. Vi är medlemmar i Svenska Muaythaiförbundet och genom dom är verksamheten försäkrad i Folksam.

Instruktörer
Mattis 
Tomas 
Henrik 
Peter 
Cecilia
Karin 
Calle 
Sandra
Linus
Maria

CEloggaSvart

 

nohandshake

Uppdaterad: 14 JUL 2019 14:29

Postadress:
Collective Effort IF - Budo & Kampsport
Malmö Livs box 101, Ystadsgatan 37
21444 Malmö

Besöksadress:
Vougts väg 14
21372 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: collectiveeffortmalm...

Se all info