Hoppa till sidans innehåll

Fysträning


Fyspassen förbättrar styrka, kondition, snabbhet, kroppskontroll och framförallt hur dessa förmågor används tillsammans. Ambitionen är att träningen ska ge märkbara och mätbara förbättringar både kort och lång sikt. Passen är formade så att nivån kan anpassas individuellt, nybörjare och erfarna personer kan på så vis träna tillsammans.

Formen är instruktörsledda pass där vi stöttar varandra att utmana gränserna för vad vi klarar av. Passen är olika varje gång, planerade för att erbjuda en långsiktig utveckling för de som tränar regelbundet men fungerar även bra för de som tillfälligt vill komplettera annan träningsform med extra fys.

Om du är osäker på om detta är något för dig så får du gärna komma och provträna med oss. Vi försöker skapa en öppen och välkomnande miljö eftersom det är trevligare för alla och får oss att träna bättre tillsammans. Ställ in dig på att det kommer vara rejält fysiskt och psykiskt ansträngande, du är hjärtligt välkommen precis oavsett vilken erfarenhet och form du har just nu!

Instruktörer
John
Erik S
Karin
Rickard
Erik O
Ida
Oskar
Lorena

 

Uppdaterad: 10 JAN 2021 20:28

Postadress:
Collective Effort IF - Budo & Kampsport
Malmö Livs box 101, Ystadsgatan 37
21444 Malmö

Besöksadress:
Vougts väg 14
21372 Malmö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: collectiveeffortmalm...

Se all info